sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Poika kasvaa - vaatteet kasvaa

Vaatekaappiin on nyt ommeltu päivitystä vähän suuremmassa koossa. Jännä on ollut huomata, kuika käsintehdyt vaatteet menevät pidempään päälle. Onko niin, että niitä ei raaski laittaa pois vaatekaapista vai mahtuvatko ne oikeasti? Itse kyllä kallistun jälkimmäisen puoleen. Välillä tuntuu, kuin nämä vaatteet kasvaisivat lapsen mukana. No nyt oli kuitenkin myös myönnettävä, että vähän isompiakin voisi jo ommella...

Jouluvaatetuksen lisälsi siis tässä loppu ja varmasti myös alkuvuoteen vaatetta. Neljä bodya (Kaava: Kisuliini OB 6/2012) ja kolmet housut (Kaava: Streaky legs OB 1/2015) .
Tässä on käytetty Noshin Polku ja vanilija -luomutrikoita
Tässä hauskassa bodyssa seikkailee Susihukka raitasukka Print design Annika Nykänen (omaan silmään kettu), myös pehmeää luomutrikoota.
Näissä on taas Noshin kankaita. Multiraitoja sinisen sävyissä, Siilejä ja joustocollegea.


Tässä kaikki pöksyt yhteiskuvassa. Oikealta vasemmalle Nosh: Joustocollege, sininen farkkucollege ja tilkkulaatikosta mustaa nurjalta harjattua paksua collegea. Mitkä housut on tarkoitettu mihinkin settiin?
 Tässä testataan juhlissa yhtä asua. Näihin housuihin tein leikkisästi takataskut. Ne on omaan silmään välillä hassuissa paikoissa, mutta veikeät ovat! Ja täälä mennään muuten kovaa!

Ei kommentteja: