keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Ei jäädy Eetun sormet

PELASTA EETUT huutokauppa 1.11.2017
Mies! 

Jokainen meistä naisista tuntee varmasti jonkun… Miesten terveysongelmat ovat kuitenkin jääneet huomattavasti vähemmälle huomiolle, joten tänä vuonna me Saumanvaran naiset koitamme muuttaa tilannetta. "Toisin kuin te naiset, me miehet usein kärsimme hiljaa ja yksin." Koska te miehet olette mitä olette, me koitamme varmistaa että rakkaamme saisivat nyt ja tulevaisuudessa entistä parempaa hoitoa! (lainaus lahjoitussivulta)

Nämä lapaset lähtevät vielä mukaan hyväntekeväisyyteen. Kaava on oma ja se on kokoa mies. Ja jotta voi tietää sopiiko se juuri sen miehen käteen kenelle ne menee, voi hieman vertailla mittoja vaikka joihinkin käden ulottuvilla oleviin omiin lapasiin. Lapasessa on fleece vuori.
 Ja sitten niitä kriittisiä mittoja ympärysmitta sormien kohdalta 24,5cm, peukalo 9cm ja sormenpäistä aivan hihansuuhun 28,5cm.
 Ompelin myös tuonne saumaan oman ompelumerkkini molempiin hanskoihin. Kerrankin muistin sen sujauttaa paikalleen jo ommellessa, eikä vasta jälkikäteen tullut mieleen.

Kaava: oma
Kankaat: Selian "Neule" Puuvillaneulos, resori Nosh ja lisälämpöä tuo fleecevuori

Huutokauppaan pääset tästä tutkimaan eri kohteita, nämä ovat siellä nyt myös mukana! Muista lukea säännöt ennen osallistumista ja huutokauppa alkaa siis 1.11.2017.

Ei kommentteja: