sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Iloista joulun aikaa kaikille!

Täällä on nautittu lämmöstä ja kauniista valosta...

Kuusessa on viisi vuotta sitten tehtyjä taikataikina pipareita ja tuikkukynttilöiden pohjista askarreltuja tähtiä. 

JOULUKORTIT 2011:
Korttipohjan taustassa on käytetty kuulavärjäystekniikkaa paperin värjäämiseen. Voin esitellä tekniikan jonkun muun kortin yhteydessä.


Ja nyt kun se hetki joulusta on ohi, että paketteja on tullut availtua. Otan hetkisen joulusta ja näytän jotain mitä paketeissa ehkä jollakin oli.
"Muutama" hetki on vierähtänyt virkatessa näitä mattoja ja koreja matonkuteista. Myös ylempänä joulukuusen luona on yksi tekemäni matto. Matonkude koreihin piilottelimme kullekkin saajalle jotain kivaa. Ohjeita matonkuteiden erilaiseen käyttöön löytyy täältä: Kauhavan kangas-aitta. Kokeilen tehdä myös mini juustokakkupaloja samalla reseptillä kuin isomman glögikakkuni. Kuvat puhukoot puolestaan... Olen lomalla :)


 ILOISTA JOULUN AIKAA JA SUUT MAKIAKS!

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voi, ihana tuo tähtimatto! Jospa ensi jouluksi saisi virkattua sellaisen kuusen alle. Meillä ei ole nyt ollenkaan kuusenalusmattoa. Ja voi kamala, kun näpertelyhimo iskee taas heti, vaikka vasta juuri sai kaikki näpertelyt paketteihin... Hmmm... pukki toi mulle jotain ihan ihmeellistä lankaa. Jospa sitä alkaisin tutkiskella ;)

Aila kirjoitti...

Joo nyt testaat sitä ja opetat sitten muakin :)näpertelijä ei voi itelleen mitään. Tahtosin tilata noita kuteita ehkä jostain isommanki satsin joskus...