sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulua odotellessa: pupuja ja enkeleitä.


Nyt onkin riittänyt puuhaa salaisten käsitöiden merkeissä ja joulutunnelman löytämisessä, joten eipä ole interaktiivinen askartelukaappi ollut kovassa käytössä.

Vielä ei voi kurkistaa tämän vuoden kortteihin ja paketteihin, mutta ehkä kurkistus viime vuoden paketteihin saa luvalla kurkistaa!

Olenpa innostunut viime vuonna Tilda nukeista ja pupuista senkin verran, että niitä on jo jonkin verran lähtenyt ystäville ja tuttaville lahjaksi. Tässäpä heitä nyt hieman esittäytyy sinulle:

 Tässä ihan ensimmäiset enkelikokeilut 07/2010

 Kesäinen enkeli 08/2010, jolla on nykyään pieni kori kädessään. Ja pupu kummitytölle 08/2010

Hääpari: Mies tilda, joka on aivan itse kehitelty kultaisissa kengissään ja morsian, jolla on itse suunniteltu hääpuku, johon on käytetty oman hääpukuni jämäkankaita.09/2010

Lahja, jossa jotain farkkua. Tässä tapauksessa sydän on farkkukangasta.09/2010

Lahja kastepäivänä. Unia suojaava enkeli.09/2010. 
"Silitti hiljaa enkelin siipi, kauneinta kaikista käytti, ovesta sisään hiipi, unet kaikki kultaiset näytti."

Tildasydämiä työkavereiden iloksi. 12/2010

Enkeli johon ihastuin täysin lensi uuteen kotiin Pietarsaareen 12/2010

 Tein tällaiset kolme siskosta ja tässä heistä kaksi. En tiedä mihin olen taas hukannut muutaman kuvan, joten yksi sisar on nyt maailmalla ilman henkilöllisyystodistusta. 12/2010

 Tämä tonttutyttö kokeilu syntyikin vasta joulun jälkeen 01/2011

 Pupuset: Ruutumekkoinen on oikein jättipupu ja lähti pääsiäistä juhlimaan Pietarsaareen. Marimekossaan poseeraava pupu meni mummini 80-vuotis lahjaksi. 04/2011

Tässä osa ompeluksista, kaikista kun ei kuvaa löytynyt.

Ja viime hetkien askarteluvinkki:
 Ja jos sinulla ei ole vielä jouluverhot esillä, ehkä valmistat ne tänä vuonna paperista? Tässä päiväkotiin laittamani paperiset jouluverhot. Kotoa ei välttämättä löydy pitkää rullaa paperia, mutta päiväkodilta löytyi. Siitä leikkasin sopivan pätkän ja taittelin leveästi haitariksi. Sitten vain leikataan mieleisiä koloja ja vaikka kaarre alareunaan ja sitten paperi auki ja ihastelemaan uusia verhoja. Paperi on kiinnitetty verhonipsuihin ja joulun jälkeen sen voi vaikka kierrättää paperinkeräykseen. Kuva ei ole ihan parhaassa valossa otettu, mutta idea toivonmukaan näkyy.


4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

No onhan noita Tildoja syntynyt! Ihania <3

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja ovat! Todella!
Mitenkähän onnistuisi lammasversio...
:)t. Baalwen-mummi

Aila kirjoitti...

taitaa olla tilda lammaskin olemassa! :) tai ihan kun oisin semmosenkin joskus nähny! Ehkä joku muu tietää paremmin? Pitääkin selata mun tildakirjoja ja katsoa onko niissä. Ei mulla kyllä oo kun varmaan 2 kirjaa :)

Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.