sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Pöllömpi heijastin

Löysin itseni jo viime viikolla suihkussa laulamasta joululauluja...mitä ihmettä?

Ehkä jotkut joululaulut on vaan niin hyviä, että niitä voi laulaa myös lokakuussa. Olenpa myös miettinyt päiväkodin joulukalenteria kuluvalla viikolla ja tein omaksi ilokseni yhden idean/kokeilun mitä mahdollisesti tonttu voisi tänä vuonna tuoda pikkuisten kalenteriin. Pöllöheijastimet untuvaisille! Valmistelut tietysti tulee aloittaa mahdollisimman pian, jotta ollaan valmiina, kun ensimmäinen luukku aukeaa.

PÖÖ tai siis HU-HUU! Sarjatuotanto alkakoon :)

Löysin kaappini kätköistä erivärisiä huopapaloja, joista valitsin mieleiset. Palat on liimattu toisiinsa erikeeperillä. Heijastin osuus on irrotettu ylimääräisestä heijastinliivistä. Viime vuonna käytin myös heijastinliivien heijastinnauhaa yksinkertaisiin fleecepipojen korviin, jotka löytyivät erivärisinä joulukalenterin kätköistä. Niistä ei taida olla kuvaa täällä ollut, sillä kovalevy oli päättänyt tehdä gameoverin viime vuonna. No tässä kuva ainakin mallikappaleesta:
 Tämä on siis aivan mini versio piposta. Lasten pipoihin tuli vielä sivuun pieni pala heijastin nauhaa johon kirjoitettiin kangastussilla lapsen nimikirjaimet, jotta pipot eivät naulakoissa sekottuisi. Fleecet on leikattu torkkupeitoista joita aika ajoin myydään jopa 2e hintaan. Sillä hinnalla ei välttämättä saa edes metriä fleeceä kangaskaupasta. Eli ei mikään kallis pipo!

Tänään päästiin myös juhlimaan 3-vuotiasta tädin murua. Tässä askartelemani kortti ja dvd kotelo. Dvd:ssä oli koottuna eri kuvia ja videoita 3 vuoden ajalta.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ei pöllömpi heijastin :) Tuo pipoidea on muuten kiva! Heijastavat korvat :D Taidanpa tehdä meidänkin tytöille!

Aila kirjoitti...

Joo ja niistä tuli sen verran reilun kokosia pipoja että joillakin on jo tällekin talvelle kaivettu pipo esiin. Laita sitten kuvaa sun tekemistä pipoista tytöille!