sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kalakaverit -jumpsuitit sisaruksille

Viime kesänä veljeni tyttö kalasti kertomansa mukaan fuksian punaisia kissoja ja "affenia" (=ahvenia). Mukana oli vaarin Manu kissa, joka aina tulee odottelemaan mahdollista saalista. Majapuun Kalastajat kangas oli siis kuin tehty tälle neidille ja tietysti myös tulevalle kalakaverille, joka vielä pötköttelee vaunuissa. Onhan heidän isänsä myös pienestä asti ollut kalamies.

Tadaa! Tässä ne ovat!
Tasku on lisätty ja kopioitu ottobren eräästä tunikasta nimeltä Anime. Lehden numeroa en muista.
 Aivan ihanat koristenauhat on lisätty lopussa huppuun ja niskaan. Gone fishing on hyvin teemaan sopiva...:) löytyy molemmista hupuista.
 Kalastus on ihan mukavaa puuhaa! Jos ei tarvitse laittaa matoa koukkuu ja irrottaa kalaa koukusta :) Viime kesänä sain isäni virvelillä heti ensimmäisellä heitolla Buster-veneen! Ja se ei ole kalavale.
Tämä kuva on lapsuuden ajoilta Karjalohjalta, tätini mökiltä, jossa kävimme kesäisin touhuilemassa. Tämä kuva tuli mieleeni jumpsuitteja tehdessä, muistin, että myös minun veljeni on kuvassa. Muistin väärin, mutta laitoin kuvan silti! Kuvassa minä ja tätini kalassa. Kuvan on ottanut mummini.

Jos vaan suinkin saan kuvaa jossain vaiheessa kalakavereista uusissa asuissaan laitan sitten näytille!

Malli: Ottobre kids 4/2012 Jumpsuit ja Jumpsuit vauvalle
Muunnokset: Isommassa tasku ja korvattu kankaan osuutta lahkeista lisäämällä resoria pidemmäksi. Ja vetoketjusta tuli myös sitten lyhempi. Ja ketju on tavallinen ei aukea molempiin suunitiin.
Kangas ja resorit: Majapuu
Koristenauhat: Fröken Rosengren, suosittelen ehdottomasti käymään nettisivuilla!

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Onpas hauskat!

Jenni kirjoitti...

Aivan huiput kaikkine yksityiskohtineen!

Aila kirjoitti...

Kiitos <3 näitä oli ilo tehdä :-)

pikkupippuri kirjoitti...

Nämä on hauskat ja ihanasti kalastaja kurkkaa taskusta!

Mystorpet kirjoitti...

Hei! Olen "neiti Rosengren" ja näin että olet laittanut liknin minun nettikauppaan, kiitos sitä! Ja aina on kiva nähdä "mun" nauhat valmissa tuoteessa.
Sinulla on kiva blogi!
Hyvää kesä sinulle, ja tervetuloa neidin puotille taas!
Terveisin, Dine

Aila kirjoitti...

Kiitos ihanista palautteista :)