sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Pieniä muistamisia työkavereille

On mukava antaa jotain pientä kiitoksena menneesä kaudesta. Työkavereiden kanssa ollaan suuri osa päivästä arkena, iloitaan ja joskus harvoin vähän kiukkuillaankin, mutta ennen kaikkea tehdään yhteistyötä.

Tällä kertaa tein tämmöiset jalkojen hemmotteluhoidot.

 Ostin tälläisen purkin kylpysuolaa, jonka mukana tuli ruusun nuppuja. Pussitin niitä pieniin minigrip-pusseihin. Ruusuissa oli todella voimakas tuoksu. Tuoksui läpi pussinkin. Joten ei kyllä sovellu hajuallergisille.
 Tietokone ei tietenkään ollut yhteistyökykyinen, kun oli aika printata pusseihin tekemäni "etiketit" ohjeineen. (Onneksi veljeni sai kuitenkin vielä pelastettua koneen ja se taas toimii.) Minäpä olin sitten myös itse printterin roolissa. Koitin kirjoittaa oikein ja muistaa piirtää jalkaan viisi varvasta.
 Nyt sitten pelkistin sisäpuolelle tulevan tekstin minimiin, vitsit jäi koneelle. Tuli siis todella asiallisen oloiset lahjat. ;)
 Niittasin taitellun kortin kiinni pussiin.
 Jalkakylvyn lisäksi jokaiseen pussiin sujahti kynsilakkaa.
 Lahjat paketoituina paperisiin karkkipusseihin. Lahjat annoin jakoon jo juhannuksesta, jotta halutessaan pääsi käyttämään tämän tuoksupommin vaikka juhannussaunassa.

2 kommenttia:

KaSu kirjoitti...

Aivan ihana idea.

Aila kirjoitti...

Kiitos :) ilmeisesti myös lahjan saaneet olleet ihan tyytyväisiä :D