maanantai 25. tammikuuta 2016

Luminen lento kuumailmapallossa

Eilen meillä kävi ihana valokuvaaja ottamassa 1 v. kuvia pojastamme. Sain häneltä pyöriteltäväksi ideakuvan, jossa poika oli lumisessa maisemassa korissa ja korin yllä oli leijailemassa ilmapalloja. Ihastuin ideaan ja lähdin tekemään siitä omaa toteutusta.
 Syntymäpäivillä oli koristeena paljon palloja. Ne olivat jo vähän nahistuneet, avasin ne ja täytin uudestaan ilmalla kuvauksia varten.
Iso pahvilaatikko löytyi sopivasti mieheni työpaikalta. Etsinnässä ollutta koria, ei tullut millään vastaan. Tähän laatikkoon mahtuisi koko perhekin tarvittaessa. Ehkä toisena päivänä nappaamme vielä itse sellaisia kuvia?

 Mietin monta päivää kuinka saisin järkevästi pallot korin yläpuolelle ja että ne ei vät kaikki roikkuisi alaspäin. Ajattelin käydä täyttämässä niitä heliumilla, mutta se lysti olisi tullut melko kalliiksi. Sitten muistin jo pois pakatun leikkimaton lelukaaren ja se sopi tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin. Löysin myös leveää pakkausteippiä askartelukaapin kätköistä ja sillä sain sen ja lippuviirit huomaamattomasti kiinnitettyä laatikkoon.

Ilmapallot sipoin puuvillalangalla kaareen ja kieputin lankaa pallojen ympäri, jotta ne menisivät mahdollisimman lähelle toisiaan.
Ensin otettiin sisällä kuvia. Osa sisäkuvistakin otettiin tässä laatikossa. Sitten suuntasimme ulos lumisateeseen. Muutama kuva napsittiin ensin hangella ja sitten poika pääsi lentämään jännittävään laatikkoon.
 Nyt yritän sitten olla kärsivällinen ja odottaa valmiiden tuotosten ihastelua....

ja jos joku haluaa tulla vielä tällä viikolla "leikkimään" valokuvausta, niin tervetuloa!
 Lisäsinpäs vielä loppuun äidille tehdyn synttärikortin lippuviiristä inspiroituneena ja

...synttärikakun päällä olleen koristeen.

Ei kommentteja: