perjantai 26. helmikuuta 2016

Let´s rock

Musiikkia siellä, musiikkia tuolla, musiikkiä siellä ja musiikkia täällä! Meidän perheeseen on kyllä kuoriutunut Spotifyn mainoksen sanoin varsinainen musafriikki. Kaikki hommat sujuu paremmin musiikin tahdissa, ihan kaikki hommat...

Oletteko muuten katsoneet kaupassa kattoon? Siellä on paljon kaijuttimia, nykyään niistä jokainen esitellään minulle pienellä sormella. Ja on meillä muuten kotonakin niitä. Ja aina jos löytyy jokin lähde josta tulee ääntä, täytyy selvittää missä on sen laitteen "kaijutin".

Ja tietysti myös soittimet kiinnostaa, niihin on päästy tutustumaan jo ihan pienestä asti ja muskarissakin olemme käyneet rummuttamassa ja maistelemassa erilaisia soittimia. Äitin kitara on erityisen kiva ja osaan käsitellä sitä varoen. Myös pienoissitraa ja pianoa on kiva soittaa.

Erityisen kiva "soitin" on muuten kelloradio. Siinä on niin kivoja houkuttelevia nappeja. Joskus sillä voi myös järjestää vanhemmille yllätysherätyksen vaikka keskellä yötä!

Mutta joskus on myös kivaa ihan vaan vaikka nukahtaa äitin syliin, kun äiti tanssii musiikin tahtiin.

Musiikissa on voimaa!

Tästä inspiroituneena sain tehtyä pojalleni musavaatteita, joissa on "musiikin kuvia" (nuotit) ja "kitara".
 Valmistui siis paitabody, t-paitabody ja housut.
Paitabody on valmistettu samoin kuin huutikseen tekemäni paitabody. Tämä on jo päässyt käyttöönkin, vaikka on vielä reilu. Todella kätevä asu!
Tästä kankaasta tuli jollain tavalla mieleen vinksahtaneet nuottirivistöt, joten siinäkin oli musahenkeä mukana. Tähän etukappaleelle on kiinnitetty applikoiden yksi kuva Myyry rokkaa kankaasta.
 T-paidan taakse tein vielä tekstin jonka sanominen pojalleni saa aikaan aina naurua tai vähintään iloisen ilmeen: Let´s rock! Teksti on tehty silitysarkilla ja sen reunoja on korostettu kangastusseilla. Saa nähdä miten pysyy...
Housujen mallia voisi melkein jo kutsua luottokaavaksi. Tykkään tästä mallista ja uskon, että ne ovat myös käyttäjälleen mukavat ja rennot.
Eiköhän näillä vaatteilla saada hyvät tanssit aikaiseksi!

Kankaat: Myyry rokkaa ja raidat PaaPii, Yksivärinen ja resorit Nosh
Kaava: OB 6/2012 Kisuliini (molemmissa bodyissa hieman muokattuna), housut OB 1/2015 Streaky legs

5 kommenttia:

Hannariina kirjoitti...

Musiikki on kyllä mukaansa tempaavaa, pienikin nauttii lauluista ja tanssista kovasti! Kivat rokkivaatteet :)

Jenni kirjoitti...

No kyllä näissä vaatteissa taas kelpaa tanssijalkaa vipatella!

Sarkku K kirjoitti...

Onpa kivan näköiset. Pitää varmaan kokeilla tuota kaavaa itsekin ja tuota paitabodyakin on tullut joskus mietittyä. Ehkä täytyy ottaa se ensi kerralla työn alle.

Aila kirjoitti...

Kiitos kommenteista! :) Kisuliini on kyllä kiva kaava ja ei mene neppareitakaan montaa kun pää sujahtaa ihan hyvin läpi mallissa ilmankin. Pitää kyllä tehdä joku muukin paitabody mallinen, on tosi kätevä. Nyt kun vielä katsoin näitä kuvia, tuo yksivärisen väri on tullut kellertäväksi kuvatessa. Enemmän näyttää valkoiselta vaikka väri on vanilja.

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kivoja vaatteita oot tehnyt. Ja joo musiikissa on voimaa, olen samaa mieltä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.