lauantai 15. huhtikuuta 2017

Mun hepulle lippis

Mulle kerrottiin perjantai aamulla: "Vaarilla on oranssi lippis, papalla on keltanen lippis...." Sitten tuli pohdintaa, kun poikani mietti millanen lippis hänellä on. No ei kuulemma ole (vanhat onkin jo vähän pieniä). No kyselin sitten millanen hänellä pitäs olla. Sain vastaukseksi "Harmaa" ja kun kysyin pitääkö siinä olla muutakin, niin kuulemma "Kello". No päätin kuunnella toiveita ja nyt on mieleinen lippis.
 Hatussa on vielä hyvin kasvunvaraa ja lisää tilaa ja parempaa paikallaan pysymistä auttaa lippiksen taakse ommeltava kuminauha. Lippis on kaksinkertaista trikoota.
Kaava tähän ihanaan Heppu nimiseen lippikseen on Kaavailua blogin Ainon tekemä, löydät sen täältä. Poikkesin ohjeesta sen verran, että saumat on ommeltu yhteen saumurilla ja päälle tehdyt tikkaukset kaksoisneulalla. Varmaan vaikuttaa hieman myös ulkonäköön.
Kankaat: Noshia ja kellon kuva painettu kangasvärillä
 Ja sitten voi moni vaan arvailla taas kuinka monta tuntia tämmöiseenkin pieneen hattuun saa kulutettua aikaa??!

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Teillä on hyvä suunnittelu-/toteutustiimi <3

Aila kirjoitti...

Mä hetken pohdin, että teenkö vaan sellasen kun ite ajattelisin, että on Kiva. Sitten mietin, että miksi sitten kyselin toiselta, Mutta oli oikeen hauskaa yrittää tehdä toiveesta 😊 ja oli tosi mieleinen ❤

Jenni kirjoitti...

Eipä olisi välttämättä tullut heti mieleen tehdä kellolippistä <3