sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Ruusuisia unia

Taas olen saanut ommella jotain ihanaa lahjaksi! Unipesän eli Baby nestin. Nämä tulivat minulle tutuksi, kun Murusia blogin Jenni teki aikaisemmin omaa luomustaan yhtenä kesänä. En ollut päässyt tällaisen ompelua kokeilemaan aikaisemmin ja ohjeetkin jostain syystä vaikuttivat minusta vaikeilta. Mutta nyt on juuri syntyneelle ystävän prinsessalle tehty toivottavasti ruusuisia unia sisältävä pesä.
 Unipesän pakkasin sellofaaniin ja sisälle tein pienen ohjeistuksen, mistä pesässä on oikein kysymys ja mitä iloa siitä voi olla.
Tässä vielä hommat kesken
 Teko vaiheessa kyllä ihmettelin kaikkia juttuja, kuten miksi pitää olla kaksi täyttöaukkoa, eikö voi vaan yhtä jättää auki? No huomasin täyttäessä, kuinka kätevää oli, että niitä on se kaksi. Ja onko sillä väliä koska sen narun pujottaa? No kannattaa silloin, kun se on vielä täyttämättä, niin ei mene sormet...(onneksi en ollut kuin osittain täyttänyt, mutta enpä täytteitä poiskaan saanut.
Unipesän kaavan toteutin tällä ohjeella. Ainoastaan tein tuon keskialueen eri kankaasta, saman kokoisena, kuin sisälle tullut pehmuste kerros. Täytin reunat vanulla ja pohjassa on kaksinkertainen fleece sisällä.

Ja kortinkin tein mukaan...
Toivottavasti taloon muuttanut uusi asukas saa perheineen nukkua kauniita unia! <3

Ei kommentteja: