maanantai 1. lokakuuta 2018

Hope-huutokauppa lähestyy

Olen ollut jo muutamassa hyväntekeväisyys huutokaupassa mukana lahjoittamalla käsitöitäni huutokaupattavaksi. Tähän tällä viikolla järjestettävään huutokauppaan lähdin mukaan näillä töillä. Toivottavasti niistä on iloa huudoissa voittaneelle, ainakin ne on rakkaudella tehty.
 Tässä myrskyisessä paidassa on mukavana yksityiskohtana valenappilista keltaisilla napeilla. Kangas on Story of Roon ja kaava PaaPiin kaavakirjasta. Paita on tehty koossa 110. Kangas on pesty ennen ompelua hajusteettomalla pesuaineella. Ja kun kangas on saanut kutistua jo ennen ompelua pesussa, valmis tuote pysyy aika hyvin mitoissaan siitä eteenpäin. Merkin ompelin helmaan ja niskaan piirsin kokomerkin.

Mittoja vaatteesta:
Olka-helma 42cm
Kainalo-kainalo 31cm
Kainalo-hihansuu 30cm




 Tätä kangas ihanuutta olen säästellyt kaapissani ja jäi sitä onneksi vieläkin johonkin vaatteesseen. Nyt tämä tahtoi muuttua ihanan pehmeäksi taskutunikaksi. Inspiraationa tämän pohalla on oma tämän hetken lempikaavani aikuisille Ottobren Hideaway. Se mielessäni muokkasin tuota samaista PaaPiin paita kaavaa kuin yllä tämän mekon/tunikan. Tässä asussa juju on noissa ihanissa isoissa taskuissa joihin on mukava sujauttaa kädet ja kyllä niihin aarteitakin mahtuu. Kangas on noshin 100% luomupuuvillaa. Kangas on pesty ennen ompelua hajusteettomalla pesuaineella, joten tämäkin vaate pysyy jälleen hyvin mitoissaan ompelun jälkeen.

Mittoja vaatteesta:
Olka-helma 60cm
Kainalo-kainalo 32,5cm
Kainalo-hihansuu 30cm


 Onpas mahtavaa olla taas mukana tekemässä hyvää ihan vain ompelun ilosta <3 Nyt sinä voit saada aivan ihania käsitöitä itsellesi samalla, kun niistä kertynyt tuotto menee hyvään tarkoitukseen Hopelle. Liity siis mukaan ryhmään, jossa huutokauppa käydään. Ennakkoon voi jo tutustua kohteisiin ja huutaa saa alkaa sitten perjantaina 5.10.2018 10.-22.00.

Huutokaupan sivulle pääset tästä, muista lukea ohjeet sivuilta.

Ei kommentteja: