sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Onnea mammalle!

 Ostinpa viikonlopun kunniaksi kauan haaveilemaani materiaalia: Cernit-massaa. Ajattelin kokeilla osaisinko tehdä siitä jotain. Näitä tehdessä opin jälleen, että voisi jostain lukea ensin ne ohjeet esim. miten massaa käsitellään oikein.

Luulin sen olevan pehmeää kuin muovailuvaha, mutta kun yritin muovata massaa, se mureni käsiini. Ehdin jo syyttää Tiimaria myymästä minulle jotain vanhaa tavaraa. No laitoin hiukan vettä käsiini ja sain massan hiukan pehmenemään. Ideana oli tehdä helmet äidilleni syntymäpäivälahjaksi. Reijät tein helmiin hammastikuilla eli jotain olin oivaltanut ilman ohjeitakin. Seuraavan kerran teen jotain ohjeiden mukaan... Nyt pitäisi vielä tehdä uusi kokeilu massalla, niin että lämmitän sitä alkuun ohjeen mukaan, jospa se sitten olisi helpompaa. Sitten vasta tiedän valitanko Tiimariin vai löytyikö vika käyttäjästä.

Näistä uunissa kovetetuista helmistä syntyi äidille kaulakoru ja korvakorut. Helmiin on käytetty kolmea eri väriä ja lisäksi helmivarastoistani tuollaisia liiloja helmiä lisänä.

 Paina halutessasi: Ohjeet Cernit-massan käyttöön

Ei kommentteja: