sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Onnea Jonas 30v.

 Huh huh, muut vielä taitavat nukkua, mutta aurinko on päättänyt, että minä en ainakaan nuku yhtään mitään ylimääräistä! Eilen juhlittiin Jonaksen 30v. synttäreitä, teemana oli "asenne on rock".

 Synttäreiden askartelut korttien lisäksi painottuivat keittiön puolelle ja koristeluun. Tein Jonaksen mukaan töihin varsinaisena syntymäpäivänä kaksi suklaamoussekakkua. Ohjeen olen saanut kakkuun työkaverilta. Kortissa on Jonaksen kuva, joka on koneella käsitelty sepian väriseksi. Se on printattu joskus jo aikoja sitten kokeilu mielessä paperiin, josta kuvan voi silittää kankaaseen kiinni. Nyt päätin hyödyntää tämän kokeilukappaleen kortissa.
Rock-juhlissa herkuttelimme tällä kakulla, johon olin tilannut koristeeksi syötävän kuvan Jonaksesta valokuvakakkuun-firmasta. Kuvan käyttö oli minulle ihan uutta ja olin siten kovin varovainen, kun ohjeessa sanottiin, ettei kuva saa alkaa kostumaan. Laitoin kuvan kakun päälle n. 3h ennen sen syömistä ja eipä kuvalle ollut käynyt kuinkaan. Ei se kyllä ollut tarttunut edes tarpeeksi hyvin kakun päälle ja meinasi ensimmäisellä leikkauksella lähteä kokonaan mukaan...Saimme sitten käyttää terävää veistä, jotta jokainen sai maistaa palan Jonasta.

 Jonas sai aivan mahtavat rock-sukat lahjaksi Jenniltä, toivottavasti ne ilmestyvät Jennin blogiin ihailtavaksi!

Rock-teema oli tällä kertaa väreiltään punaista, mustaa, valkoista ja kultaa. Ikkunoilla oli punaisia ilmapalloja ja serpentiiniä. Tein myös mustasta lahjanarusta serpentiinin korviketta, lahjanarua kihartamalla. Muut kuvat juhlista muuten jääköön salaisiksi. Ja kuten tästä alla olevasta kuvasta hiukan voi nähdä oli yön aikana satanut ohut kerros lunta. Tule jo lumeton kevät!

Ei kommentteja: