sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Valoa jouluun

Flunssa sai minusta otteen tänä viikonloppuna. Sitkeästi kuitenkin kiertelin kaupoilla lauantaina, vaikka joka paikkaa särki ja olin paleltua. Loppu ilta menikin sitten voimia kerätessä. En kuitenkaan jaksaisi, enkä ehtisi vaan olla ja maata. Sunnuntaina otin aamupäivän kiltisi ja rauhallisesti löhöillen, mutta kädet kaipasivat jo toimintaa. Ja mitä siitä sitten syntyikään: Valoa jouluun!Kolme itse tehtyä jouluvaloa. Kaupassa (vaikka valikoima suuri onkin) ei vaan tullut vastaan sellaista valoa mitä etsin, joten päätin valmistaa olohuoneen jouluvalot itse. Olohuoneessa on kolme samanlaista ikkunaa ja nyt niistä jokaista koristaa yksi jouluinen valopallo.

Jouluvaloihin on käytetty paksua rautalankaa pohjana. Sen päälle on kieputeltu paperisuikaleita. Sitten jouluvalot on kiinnitetty kirkaalla teipillä. Ja johtojen peitoksi on vielä kieputettu valkoista silkkipaperia.

Lamppujen välissä on koristeena helmiä. Keskimmäisiä helmiä oli häissämme hiuksissani, niitä sattui juuri sopivasti löytymään vielä askartelukaapista.

Lumitilanteesta pääteltyä: Lumihommia omakotitalossa riittää, mutta ihanaa, kun joulupukki pääsee tänä vuonna tulemaan poroilla!

Ei kommentteja: