maanantai 29. huhtikuuta 2013

Pientä pintaremonttia -nukkekodissa

Tervetuloa tutustumaan tilavaan Somakotitaloon 3h+k+wc!

Nyt on tehty urakalla pientä pintaremonttia kaksikerroksisessa jo aikaansa nähneessä Lundby-talossa. Pinnat olivat kärsineet pintakolhuista ja pienistä vesivahingosta ja asunnon arvo oli laskenut.

Talo on ollut asumaton ja autio jo pitkään. Ilmeisesti asunto ei nytkään tullut omaan käyttöön, vaan noin kolme vuotias tyttö himoitsi sitä kaappini päältä sijoitusmielessä? Hänellä olisi mahdollisesti jossain jo joitain vuokralaisia, jotka etsivät asuntoa. Remonttibudjettia ei ollut, joten tällä kertaa ei voitu palkata yhtään suunnittelijaa tekemään yhtään mitään suunnitelmia, joista olisi voinut valita. Kaikki remontti tuotettiin jo olemassa olevilla tarvikkeilla tulevan omistajan kummitädin askartelukaapista.

Kaapin kätköistä löytyi tarvittavat materiaalit: tapettipaloja, liimaa, sakset, viivotin, kynä, kuviollista kontaktimuovia...
 Ihmetteletkö miten hienot puulattiat talossa on? Materiaalina on puukuvioinen kontaktimuovi, sitäkin kun sattui olemaan kaapissa.
Kun sisäremontti oli saatu valmiiksi, ulkopuoli näytti ränsistyneeltä. Myös ulkoseinät ja katto saivat uuden pinnoitteen.

Kakki sähköliitännät jätettiin remontissa esille, jotta tulevat asukkaat voivat joskus niin halutessaan liittyä Fortumin asiakkaiksi.

VALMISTA TULI!
Nyt asunnon arvo on tietysti mittaamaton, vaikka meillä ei ollut varaa pyytää sitä ketään arvioimaankaan. Vuokralaisetkin muuttivat heti sisälle ja vaikuttivat hyvin tyytyväisille, vaikka pienin joutukin istumaan melkein heti potalle jäähylle.

Onnea uuteen kotiin!

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tästä tuli toooooooooosi ihana!!!

Aila kirjoitti...

No voi kiitos paaaaaaaaljon :)