torstai 15. elokuuta 2013

Saisiko olla Pipsa Possua a la Ailan askartelukaappi?

Eilen juhlittiin kummityttöni syntymäpäiviä, joten nyt voin paljastaa kesällä tekemäni tunikan!
Lahjaksi neljä vuotias neiti sai Pipsa Possu tunikan ja pinkit legginsit. Tämä Pipsa on minun ihan ensimmäinen aplikointi! Kävin sitä varten ihan Jennin "aplikointi koulussa" kesäopintokurssilla. Kiitos Jenni! Olen aina ihaillut muitten hienoja aplikaatio kuvia ja en todellakaan uskonut, että edes ymmärtäisin miten niitä tehdään ja suuri epäluulo oli myös omaa ompelukonetta ja taitoja kohtaan....


No tälläinen Pipsa nyt tuli! Ja oli se homma niin hauskaa, vaikka todella haastavaa innostuin vielä tekemään possun kaveriksi nallen. En kyllä kerro kuinka monta tuntia istuin ja käytin tuon kuvan ompeluun, koska lopputulos oli kuitenkin vaivan arvoinen. Lisäksi opin uuden taidon!

Niskassa oleva lappu on tehty kanttinauhasta ja teksti on leimailtu Lidlistä ostetulla kangasleimasimella. Pöksyijen peppupuolta koristaa pieni tähti ja punteissa on napit.

Lisäksi syntymäpäiväsankari sai myös kortin ja kokeilin toista leimaani pakettipaperiin.
 Päivänsankarin siskolla oli ollut myös syntymäpäivä, jota oli juhlittu aikaisemmin kesällä. Tämä ihastuttava kukkakangas pyysi päästä lahjaksi pikkusiskolle, pöksyineen ja muumikortteineen:

 Kaavat: Pipsa tunika on muokattu Ottobren Hoops t-paidasta, Kukkatunika on muokattu SK:ssa  olleen lasten paidan kaavasta. Pöksyt on Ottobren Ropina legginsit, pituutta muokattu.
Raita, Kukkakangas ja pinkki kangas on Fabriinalta.

2 kommenttia:

Karhu-Eija kirjoitti...

Aila, sä oot ihan mielettömän taitava! Onpas nää oikeita hyvän mieln tuojia! :)

Aila kirjoitti...

Kiitos paljon <3