maanantai 19. elokuuta 2013

Soulbird laulaa syyslaulua - BINGO!


Enpä ole ennen osallistunut mihinkään ompeluhaasteeseen, mutta nyt tein poikkeuksen. Facebookin ompeluelämää sivustolla pelattiin bingoa ja oikea rivi löytyi tehdyistä luomuksista. Olipas hauskaa! (vinkkasin tästä bingoideasta sivustolle, kun niitä aika ajoin näkee esim. skräppääjät käyttävän omissa haasteissaan ja nähtävästi toimi myös ompelussa!)

Tässä bingotaulukko:

Sääntönä oli, että työstä löytyy yksi bingo pystyyn, vaakaan tai vinottain. Omasta työstä löytyi ihan sattumalta kaksi bingoa, vaikka tähtäsin vasemman reunan pysty riviin APPLIKOINTI-VETOKETJU-RAITA. Toinen mahdollinen rivi olisi ollut RAITA-KIERRÄTYS-LEMPIVÄRI.

Raitakangas on kirpparilta tehty löytö 3e. Ostin sen aikaisemmin kesästä ihan vaan hyväkuntoisen ja ihanan pehmeän trikoon takia. Soulbird on kaapin kätköistä ja sitä on siellä vieläkin. Resori on Lohjan metripalasta.

Suurensin Soulbird kankaan lintua piirtämisen jälkeen kopiokoneella ja sain hienon applikointikuvan. Käytin kankaana kuviossa velouripaloja.

Vetoketjun hankin Riemuli-verkkokaupasta. Ostin muutaman muunkin pitsivetoketjun, niille tulee toivottavasti myös pian käyttöä. Vetoketju on ommeltu takakappaleelle ja se aukeaa, ei siis pelkkä koristus vaikka kaunis onkin. Yläreuna kaipasi nappia.
Helmassa on koristenauha: Rakkaudella tehty ja tunikan sivussa oma punainen merkki vaateleimasimella.
Tunikan kaavana on OB Dreamland. Muokkaukset: Jätin edestä koristehalkion pois ja pidensin helmaa, lisäsin taakse vetoketjun.

 Tämä Soulbird laulelee jo hieman syksy mielessä ja minä voin sanoa BINGO! Tunika menee tädin murulle.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihana Bingo-lintu! <3

pau kirjoitti...

Kiva haaste ja nätti tunika!

Aila kirjoitti...

Kiitos <3