sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Lintu lentää -meni omaan pesään!


Täälä on kovasti leikitty lintu lentää-leikkiä ja touhuttu niin, että aika vaan katoaa joka päivä jonnekin, eikä blogia ehdi päivittää. No nyt sain vähän omaa aikaa ja pääsin vähän pidemmäksi aikaa tietokoneelle säätämään.

 On täällä välillä päästy onneksi ompelukoneen ja saumurinkin ääreen... tässä siis ihanan pehmoinen joustogollegeasu pojalleni, joka valmistui jo kesäkuun alkupuolella.
Meiltä ei löytynyt ohutta verkkaritakkia, joten tämä tuli todella tarpeeseen ja on ollut paljon käytössä.
Yläosa kaipasi myös alaosaa. Meillä on olleet toisen kummitädin tekemät joustogollege housut kovassa käytössä ja ne on myös olleet aivan lempparit. Nyt tuli sitten toisetkin lempparihousut.
Takki kaipasi jotain rintamukseen ja siihen sitten pääsi lintu lentämään. Lintu on otettu samasta kankaasta, kuin aikaisemmin valmistunut lippapipo. Sopii hyvin päähän vieläkin ja täydentää tämän asun.
 Käytin käänteisiin ja resoria ommellessa koneen hunajakenno-ommelta ensimmäistä kertaa. Oli aika hauskaa vaihtelua kaksoisneulatikkaukselle.
 Ja mikäs sen mukavampaa, kun lapsikin viihtyy vaatteissaan <3

Kaavat: OB 1/2015 Hummingbird jerseytakki (kaavat laitettu yhteen etukpl ja hihoissa), alaosa Streaky Legs verkkarihousut.
Kankaat: Nosh Organics

Ei kommentteja: