torstai 16. heinäkuuta 2015

Salainen ompeluvaihto, kesä 2015

Osaanko pitää salaisuuksia? No ehkä salapoliisin työ jollekin tässä tapauksessa oli liian helppoa ja paljastuin?

Oli kyllä suuri ilo osallistua tähän salaiseen ompeluvaihtoon. Ompeluksia sai suunniteltua päässään ja mentorin (kiitos Jenni) kanssa vauvan hoidon lomassa. En ole perjantai-illan veiveihin päässyt osallistumaan, kun jostain syystä (???) olen silloin jo sängyssä. No ehkä sitten joskus taas. Tämä oli kuitenkin hauskaa ja ehdottomasti haluan toistekin osallistua!

Minun salaisen ompeluvaihdon saajan kuvaus kuului näin: "Juuri 7 täyttänyt koulun aloittava ihana tyttönen. Käy jumpassa, kotona askartelee, rakentaa legofriendsejä, leikkii ja ulkoilee. Pinkki on ehdoton suosikkiväri, hyvänä kakkosena turkoosi ja vaalean vihreä. Lilasta tykkää myös. KAIKKI tyttöjen tyttömäiset jutut. :D EI tykkää yhtään pääkalloista, hirviöistä yms. "pelottavista" ja "rumista" jutuista."

Tälläinen paketti lähti postiin...
No sieltä paljastui tytölle Peplum-tunika (OB 1/2015) hiukan toiveiden mukaan kavennettuna. Koitin keksiä jotain tyttöjen tyttömäistä yksityiskohtaa tunikaan. Perhonen tuntui istuvan mukavasti etumukseen. Jännitys kuitenkin kävi niin kovaksi paketin lähetyksen jälkeen, että päätin saajan äidistä hiukan etsiä lisää tietoa. Huokaisin helpotuksesta, kun löysin hänen bloginsa ja siellä oli juttu, jossa äidille oli esitetty toive tehdä naamiaisiin perhosasu. Mikä sattuma!
"Tyttö hihkui ihastuksesta, mistä se TIESI että hän RAKASTAA perhosia!!", oli tytön äiti kirjoittanut.
Perhonen on applikoitu, sen siivet on kuitenkin jätetty ompelematta kiinni tunikaan ja ne lepattelevat kivasti.
Tehtävänä oli isomman ompeluksen lisäksi ommeltava myös jotain pientä. Tässä tulevalle koululaiselle tärkeiden asioiden pussukka, jonka voi vaikka kiinnittää ompelumerkistä reppuun (jos repun sisällä sattuu olemaan, joku sopiva paikka). Pussukkaan voi sujauttaa vaikka puhelimen, avaimet, bussikortin jne...
Tämä oli kivaa ja tästä jäi niin hyvä mieli!
Turvallista koulun aloitusta sinulle paketin saaja ja tsemppiä myös äidille!

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Ihana yllätys varmasti!