torstai 5. tammikuuta 2017

Hyvä kiertämään - makuupussi vauvalle

Blogini joulukalenterin viimeisestä luukusta löytyi arvonta. Arvonnan voitto oli yllätys, mutta nyt se paljastuu. Voittaja ei saanut tällä kertaa itselleen mitään konkreettista, vaan valita jonkun henkilön jonka haluaa yllättää iloisesti tekemälläni ompeluksella. Hän sai myös esittää toiveen, mitä ompelisin. Yllätyksessä oli sisarusrakkautta ilmassa, kun voittaja valitsi ompeluksen saajaksi siskonsa, jolle oli viime kuussa syntynyt vauva. Inspiraatiota ompelukseen löytyi tekstistä makuupussi kahdesta tyynyliinasta.
Tätä tehdessä kaivelin myös pojalleni tekemän makuupussin esiin. Poikani tahtoi sinne myös koittaa sujahtaa. Jotain on tapahtunut, kun ei pussi enää ollut sopiva. Pitkään sitä kyllä käytettiin. Se oli kätevä, kun sillä sai siirrettyä nukahtaneen vauvan omaan kylmään sänkyynsä helpommin. Niin sellainenkin ongelma silloin joskus oli johon piti keksiä ratkaisu.
Tällä kertaa muistin ommella ompelumerkin työhön kiinni. Olen miettinyt tarvitsenko aiheesta muistilapun koneiden viereen.
Etukappaleen kuvan kankaat kiinnitin applikoimalla. Kuva syntyi työn mukana. Sitä oli ihana tehdä ilman liian tarkkaa suunnitelmaa.
Pussin sisällä on samaa harmaata, kuin etukappaleen alareunassa. Pussi on muuten kauttaaltaan tuollaisen mintun värinen.
Kaava: Oma
Kankaat: Hippu PaaPii, oma kaappi

Ompelus on nyt lähtenyt matkaan ja toivottavasti saaja on iloinen saamastaan yllätyksestä. Askartelin vielä pussiin sopivan kortin mukaan matkaan viesteineen. Taas yksi tilanne, jossa voisi toivoa olevansa kärpäsenä katossa.
Kauniita unia vauvalle, sinulle ja kaikille!
Laitappa sinäkin hyvä kiertämään tänä vuonna ja tee jotain hyvää jonkun sinulle tutun tai tuntemattoman iloksi.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tässä on kyllä niin ihana idea ja ajatus 💕

Nimetön kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu makuupussin saaja! ��
Olin todella yllättynyt ja otettu saamastani palkinnosta. Tämä ihana makuupussi tuli heti meillä käyttöön ��
Suuri kiitos sinulle vaivannäöstä ��
-M.V.-

Aila kirjoitti...

Ok, ihana kuulla! ❤ toivottavasti siitä on teille paljon iloa ja hyötyä 😊