tiistai 24. tammikuuta 2017

Syntymäpäivät panda-teemalla

 Poikani esitti toiveita syntymäpäivistään. Kakku pitää olla kyllä ja kynttilät...No minkälainen kakku? "Pappa-kakku" No sitten pohdin mitä sinne sisälle laitetaan täytteeksi? "Ääti ja banaania". Minkälaiset juhlat me sitten pidetään? "Pappa-juulat" Hmm...

Meillä on pojalla paljon tärkeitä "pappoja" täällä kotona. Oman isän lisäksi löytyy eri pehmoja, joille on annettu myös sama nimi. Kun hetken olin asiaa pohtinut, ehdotin mitäs jos se pappa-juhla olisi pappa-panda teemainen. Pappa-panda kakku sopi oitis pojalle ja siitä se ajatus sitten lähti....ja jatkui vaan!

Joskus on kiva "hurahtaa" johonkin oikein kunnolla. No mitäs kaikkea tämän kaksi vuotiaan synttäreillä sitten oli teemaan sopien? No tietysti se kakku!
Sitten onginasta löytyi muutamalle kalan lisäksi oma panda-kaulakoru fimo massasta. Itselläni oli myös tällainen koru juhlissa kaulassa.
Myös rusina-askeja oli koristettu pandamaisesti.

Pöytää koristi ikeasta ostetut bambumaiset oksat ja lasipurkissa valojen ja silkkipaperin kanssa pieni silk claysta muovailtu panda numeroineen. Pöytäliinan ompelin myös ikean kankaasta.
Pandamaista syötävää olivat Pandan lakut ja tassuilla koristellut muffiinit.
Keittiötä oli koristettu lippuviirinauhalla. Poikani tahtoi myös osallistua tähän projektiin yhtenä päivänä päiväunilta herättyään. Hän tahtoi kiinnittää sydämet sydän viiriin.
Myös takana näkyvä verho oon uusi ompelus
Sitten löytyi pöydän päältä lampun päälle roikkumaan laitettu ilmapallo hökötys serpenteineen.
Tigeristä löytyi teemaan servetit ja mukit. Olin kyllä vähän pettynyt mukipakettia avatessa, kun kaikkiin mukeihin ei ollutkaan kansia. Samoin kävi sangallisissa lahjakasseissa joita olin ostanut, osasta puuttuikin sanka. Joten itse ainakin käytän enemmän tarkkuutta ensi kerralla siitä firmasta mitään ostaessa. Outoa!
 Olin myös ostanut yhden palapelin Tigeristä, jota jokainen onkija sai ratkoa ennen onkimaan pääsyä. Ei muuten ollut helppo, vaikka vaan 9 palaa! Palapelissä oli sama panda kuin serveteissä.
Sankari sai sitten vielä varsinaisena synttärinä pakettinsa ja mukana oli myös panda kortti.

Askartelimme myös yhdessä eteisen oveen pandan poikani kanssa toivottamaan vieraita tervetulleiksi.
Olipas hankala kuvata aurinkoa vasten, mutta ei valiteta auringosta.
Tulikohan nyt kaikki pandahommat tänne?

Hurahtaminen oli kivaa!

Ei kommentteja: