sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Iloista pääsiäistä!

 Nyt on kyllä tullut nautitta askarteluista ja käsitöistä jo muutama päivä ja ilokseni huomaan, että aikaa on vieläkin jäljellä, mahtavaa! Ylhäällä kuvassa on pääsiäisen kukkatervehdys mummille. Korttina on yllätysmuna, joka on kiinnitetty multaan hammastikulla. Ruskea kartonki on koristeltu kolmella värillä pumpulipuikoilla töpöttelemällä. Rusetti on etupuolella kiinni liimalla ja takana se on solmittu keltaisen yllätysmunan liikkuvaan kansiosaan. Joku on syönyt tässä jo ennen virallista munan syönti päivää suklaamunia ja pieniä keltaisia palleroita on jäänyt ihan esillekin, ajattelin uudelleen käyttää niitä hiukan. Alkuperäisenä ideana oli kätkeä pääsiäisruno munan sisälle, mutta siinä touhutessa idea muuttui. Eikös ennen munan yllätyksenä saattanut olla vaikka sormus? No tänne munaan mahtuikin ihan enkeli kaulakoru! Ja koska keltainen pallero oli ihan hiljaa liikkumatta kortin takana, saa nähdä koska mummi yllätyksen löytää!


No olen sitten enkelin lisäksi tehnyt muitakin koruja. Tässä herkullisen keväisen värinen cernit- ja fimo-massasta valmistettu kaulakoru. Valkoisen helmen idea syntyi ihan vahingossa: kun joskus askarrellessa menee hermot ja sitten ryttää ja pyörittelee asioita käsissään voi käydä myös ihan hyvin! Tälle voisi valmistaa vielä kaveriksi rannekorun ja korvikset!

Aikaisemmin tekemiäni sydänkoruja on nyt ihasteltu niin kovin, että päätin tehdä niitä hiukan lisää, jopa toiveväreissä. Joku onkin jo itselleen tilannut tällaiset. Tilaa sinäkin ;)


Sitten kun sydämien muotoon väsyy, tahtoo välillä tehdä jotain muuta. Nyt syntyi tällaiset korvakorut:
 Enkeli ideoita kehittelin vielä toisen enkelin muodossa. Tämänkin saa riipukseksi.

Sitten servettikoristeltu kaksipuoleinen riipus:
 Ja näistä kevään servettikukkasista on tulossa ehkäpä korvakorut. Kukat ovat molemmilla puolilla helmeä ja kaikki vähän erilaisia.

Sitten muutama jo aikasempi tuotos...
Ystäväni Pikku-Myy on myös päässyt servetistä koruun. Tätä Myytä ei voi katsoa kulmat kurtussa!
 Ja pompula pampulat! Tässä testasin helmien upottamista massaan ja sain samalla itselleni hauskat pompulat. Lapset ovatkin näitä kovasti töissä hypistelleet!

 Ja nyt ompelukone katselee minua tuossa vieressä ja Tilda-tyttö on ihan osissa. Taidan heltyä ja antaa itselleni luvan jatkaa käsitöitä! Ihanaa omella ja suunnitella pitkästä aikaa nukkeja!

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Siis... onneksi perustit tämän blogin! Ihania juttuja taas.

Aila kirjoitti...

No kuule ihan oot yllyttämiseen syyllinen ;)