lauantai 29. syyskuuta 2012

Lankusta lamppu osa 2

Lankusta tuli nyt lamppu! Montako miestä tarvittiin, jotta lamppu saatiin syttymään? Neljä! En siis löytänyt itsestäni sisäistä sähkömiestä ja ripustus hommat oli myös delegoitu miehille. Lopputulokseen olen tyytyväinen! Kiitos avusta!

 Ostimme spotit kolmen sarjana. Sarjan mukana ei tullut johtoja (huomasimme sellaisen paketin olevan halvempi ja mukana tullut johtomäärä ei olisi riittänyt meidän korkeaan kattoon muutenkaan), vaan ostimme johtoa metritavarana. Johtoa kului melkein 5 metriä. Ketju, jolla lamppu roikkuu on ruskeaa ja sitä ostimme myös metritavarana 6 metriä. Kattoon kierretyt koukut ovat valkoiset, jotta ne eivät erotu kattopinnasta.
Nyt keittiössä alkaa olla sellainen tunnelma, jota olen tavoitellut. Pirttipöydän luona viihtyy nyt iltaisinkin, kun siellä näkee touhuta.

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Sopii kyllä tosi hyvin teille! Upea :D

Aila kirjoitti...

Kiitos! Ompelin äsken pöydän ääressä ja olipa ihanaa kun tuli valoa muualtakin kun ompelukoneesta. Harmi vaan että nyt on sitten kaksoisneula poikki...pitää keksiä joku toinen projekti!

TiniT kirjoitti...

On kyllä upea lamppu! Tykkään tosi kovasti <3

Aila kirjoitti...

Kiitos! Ja kiva kun tulit blogini lukijaksi :)

Nimetön kirjoitti...

Hieno on! Paljonko lampulle tuli hintaa?

Aila kirjoitti...

Jossain vaiheessa vielä muistin mitä nuo ostetut osat maksoivat...Kun olisin tajunnut sen vaikka tänne ylös kirjoittaa! Lankku oli siis täysin ilmainen kun omalta tontilta. Ja muut osat on bauhausista. Ei ainakaan kauheen kallis ollut, kun mulle oli siihen varaa :) en harrasta kauheen kalliiden asioiden ostelua :)voi olla että kauheen paljon en valehtele jos sanon 60e.