maanantai 24. syyskuuta 2012

Puhelinpussi ja pari tyynyä

Sain neljä virkattua tilkkua mummiltani ja mummi ihan itse ehdotti, että teen niistä kännykkäpussin. No päätin sitten toteuttaa idean ja nyt kännykkä pääsee sujahtamaan pehmoiseen suojaan!

 Tässä yksi tilkuista, ennen käsittelyä.
 Virkkasin osat toisiinsa valkoisella langalla, joka oli hieman paksumpaa kuin tilkuissa ja en tietenkään myös löytänyt kaapistani langan vaatimaa koukkua, vaan numeron liian suuren. Otin myös tilkusta mallia ja tein vähän sitä mukaillen yhden valkoisen tilkun, jonka kiinnitin pussukan kanneksi. Nappi löytyi laatikosta. Virkkasin myös nyörin pussukkaan, jotta sen saa tarvittaessa roikkumaan vaikka kaulaan tai naulaan. Tulipa tosi hieno riimi!
Niin ja mitäs nämä nyt sitten ovat? No uudet sohvatyynyt, jotka koittavat antaa väriä muuten harmaaseen sohvaan ja arkeen. Kangas löytyi tyttöjen ikea reissulta. Ja eihän siinä kotiin tultua mennyt kuin reilu tunti, kun päälliset oli jo ommeltu. Ne on irroitettavat, joten ne saa pestyä pelkkineen päällisineen jos tarve. Ei kuitenkaan tarvitse tahalteen tulle sotkemaan niitä :)

Terveisiä myös lampulta! Spotit on nyt isän avustuksella asennettu. Nyt sitten tarvitaan taas lisää käsiä, jotta lankku saadaan ripustettua kattoon. Kyllä se vielä tänä vuonna valmiiksi tulee... :)

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hienosti sopii nuo tyynyt! Yritänpä muistaa etsiä sulle sen yhden kankaan, jos vielä haluat kaveriksi noille tyynyille. (Pääsee tyynyt ulos kaapista ;)) Kaikkea kivaa olet taas ehtinyt väkertämään :)

Aila kirjoitti...

Kiitos! Joo kyllä se kangas kelpaa niin saa sitten kaappiin tilaa :D mulla on kyl enemmänkin semmonen inspiraation puute, että en oikeen keksi just mitään mitä tehdä :)