lauantai 9. marraskuuta 2013

Pitkin ihanaa sammalpolkua -tunika

Lehdet ovat melkein kaikki jo pudonneet, mutta sammalta on vielä näkyvillä! Eli ainakaan täällä ei ole vielä satanut lunta. Naapurin tontilta on omenat jääneet keräämättä... Enkä toivo rottien tulevan keräämään niitä!

Tästä viikosta tuli hieman erilainen päiväkodissamme jylläävän EHEC-bakteerin takia. Olin valmistanut tästä ihanasta kankaasta myös jotain pientä, pienelle ihmiselle, mutta ne treffit jäi nyt kokematta karanteenin vuoksi. Joten en paljasta vielä tätä kyseistä pientä luomusta. Tässä kuitenkin aivan ihastuttavalla kankaalla itselleni uusi tunika!
Kangas: Sammalpolku, valmistuttaja: Pehemiä/Majapuu/Paapii
Kaava: pääpiirteissään: Onion 2035, muokkauksia: kaulus, hihansuiden ja helman pituus.

Lisättynä kaavaan korkea kaulus pitsivetskarilla. Inspiraation pitsivetskariin kauluksessa sain Miinullekko blogista. Minun vetskarini aukeaa kyllä kokonaan, mutta kauluksen avattuaan ei avaa kangasta sen enempää.
 Sitten kun jotain haluaa valmiiksi ja ei ole juuri sen väristä lankaa kuin pitäisi, joutuukin pohtimaan eri vaihtoehtoja: tällä kertaa helmaan. No päädyin sitten "kääntämään" reunan resorilla ja sauma jäi mukavasti piiloon nurjalle puolelle.
 Tämä kangas on kyllä aika herkku. Vaikka kuvio toistaakin varmasti siinä jossain kohdassa itseään, sitä ei ole kyllä helppo huomata, ainakaan minun silmällä! Kangas ei ole ehkä ihan niin paksua kuin kuvittelin, mutta kuitenkin ihanan pehmeää. Onionin kaava oli ensimmäisen kerran testissä ja pakko myöntää, niin kuin monet muutkin ovat kehuneet, että oikein toimiva kaava!

Ei kommentteja: