tiistai 30. syyskuuta 2014

Kirjahyllyn tuunaus

Meillä on olohuoneessa IKEAn Bestå kirjahylly, johon olen jo pitkään haaveillut uudesta ilmeestä. Nyt se on vihdoin toteutettu!
 Kesällä suristelin veljelleni kesätukan ja vastineeksi hän kävi ottamassa minulle kuvia viereiseltä kalliolta. Hänellä kun on niiiiin hieno kamera. Tuli monta hyvää kuvaa ja omien äänestysteni jälkeen valitsin yhden, josta teetin jättijulisteen (80x120cm).

Nyt tämä jättijuliste on leikattu vitriiniovien sisälle sopiviksi paloiksi ja meidän olohuoneessa on järvimaisema! Ainoa hankaluus oli saada tästä lopputuloksesta kuvaa. Lasi olisi tahtonut heijastaa kameraan kaikkea sellaista mitä minä en halunnut.
Kuva: Aimo Aarnio
Juliste: Smartphoto.fi

2 kommenttia:

Mellu kirjoitti...

Voi, kun ihana! Varsinkin nyt, kun sinun maisemaasi sieltä Kukkumäeltä. Eipä tarvitse muita tauluja olohuoneeseen. Millä kiinnitit?

Aila kirjoitti...

Ton lasin takana on taustalevy, jonka saa irti tai pois jos haluisi sen olevan läpinäkyvä. Laitoin sen kuvan lasin ja taustalevyn väliin, joten kiinnittyi vähän kuin itsestään :-) toiseen bestå hyllyyn olen aikaisemmin laittanut myös kangasta väliin, näyttää myös kivalle :-)