perjantai 25. toukokuuta 2012

Hääauton koristelu

Sain myös tehtäväksi tehdä hääautoon kyltin takaikkunaan ja koristeita vihreästä nauhasta.

Kyltin tekstin tein ensin kirjoitusohjelmalla oikeaan kokoon ja tulostin väärinpäin paperille. Liimasin tekstit kyltin nurjalle puolelle ja leikkasin kirjainten kolot terävillä askartelusaksilla valkoiseen sydämen muotoiseen kartonkiin.

Liimasin vaalean vihreää kartonkia kahdessa osassa valkoisen sydämen reunoille. Sitten liimasin tummanvihreän kartongin valkoisen taakse. Näin tekstistä tuli tummanvihreä. Ja sitten...Liimasin puuttuvat osat, kuten A kirjainten keskiosat. Valmis kuva yllä.

 Valmistin ison ruusukkeen mukailemalla sinellin ohjeita. Leikkasin ympyrän kartongista. Leikkasin vihreästä nauhasta pätkiä jotka taivutin yhteen, niin että sain nauhaan terävän kärjen. Niittikoneella napsuttelin taivutetut pätkät kiinni kartonkiin.
 Keskelle ruusuketta taivuttelin nauhasta ruusukkeen ja keskelle vielä pienen rusetin. Tässä kohdassa leveää nauhaa oli vaikea käsitellä, jälkiviisaana sitä olisi voinut vaikka puolittaa tai jakaa jopa kolmeen osaan.
 Ruusukkeen tausta oli nyt niittejä täynnä, jotta ne eivät naarmuttaisi autoa liimasin toisen ympyrän taustaksi.
 Ennen liimaamista tein toiseen ympyrään kaksi viiltoa ja pujotin samaa leveää nauhaa kiinnitystä varten. Valmis!
 Tässä kuva rusetista, joita tein koristeeksi oven kahvoihin.
 Hääpari on saapunut juhlapaikalle ja koristeet ovat pysyneet paikoillaan. Kiinnityksestä huolehti isäni (auton omistaja).1 kommentti:

Hääauton koristelu kirjoitti...

Thaank you for grate idea!