tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kokeiluja

Kävimme Jennin kanssa viime perjantaina Billnäsissä kädentaito messuilla. Käteen tarttui lähinnä pientä askartelu- ja korumateriaalia. Opimme myös tekemään Amalian askartelu pisteellä mazebook-minikirjoja Emmon ohjauksessa.

Tekniikkaa piti tietysti kokeilla myös kotona. Vaalenampunaisen tein messuilla ja tämä musta-valko-pinkki on kotona väsätty. Kannen paperi on kohokuvioista tapettia kaapin kätköistä. Sisä sivuina käytin hiukan paksumpaa paperia, en kartonkia. En vaan vielä tiedä mitä kirjaset pitävät sisällään. Ehkä ne on enemmän muistin virkistys malleja.
 Kokeilin tehdä myös erilaisia koristeita sisäsivuille. Tässä muutama:Lisäksi viikonlopun ja viime viikon aikana tutustutin äitini cernit massoihin. Hän pääsi tekemään ensin korun itselleen ja innostui niin, että teki vielä korun ystävälleenkin. Äiti pääsi myös kokeilemaan pienen kirjan tekoa, siitä ei nyt ollut kuvaa.

Korukokeilujen tuloksia: (kuvista tuli aika tummia, kun otettu ilta-aikaan lampun valossa) Tässä sitten ne toiset helmet:

 Messuilta löytyi kivoja hand made merkkejä, ensimmäinen käytettiin nyt tähän.

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hienoja taas! Minäkin säästin kaikki remppaa varten haalitut tapettimallit noita kirjoja varten... Mitäänhän ei kannata heittää pois! ;)

Aila kirjoitti...

Joo ei kannata koskaan heittää mitään pois ;) joskus vaan kyllä loppuu kaapista tila mut onneks paperi on aika littanaa :D

Minna Enqvist kirjoitti...

Upeita kirjoja ja koruja! :)

Aila kirjoitti...

Kiitos opeista :)