torstai 1. joulukuuta 2016

LUUKKU 1 - Pipari askartelu

Minä päätin tehdä itselleni ja vaikka, myös sinun iloksesi blogiini joulukalenterin, jossa on joka päivä jotain askartelua, puuhaa, tunnelmaa....uutta ja vanhaa muistin virkistykseksi. Ei sitä vielä tiedä mitä kaikkea, kun en itsekään vielä tiedä ;) saa liittyä seuraamaan!

Poikani on vielä kuitenkin sen verran pieni, ettei välttämättä perusta hienoista kalentereista (on meillä kyllä ikisuosikki Partiolaisten joulukalenteri, mutta siitä hän haluaisi avata aina sen saman ensimmäisen luukun) ajattelin, jos tämä blogini kalenteri ilahduttaa myös häntä, kun välillä pääsemme yhdessä touhuamaan jouluisia juttuja.

Aloitetaan pipareista!
  
Askartelukaverini on siis oma taaperoni 1v 10kk ja hänen kanssa päätimme aloittaa koristeiden valmistelun pipareita maalailemalla.
Leikkasin ruskeasta kartongista ison kasan pipareita. Ajattelin, että itsekin voin niitä maalata.
 Tämä innokas sormiväritaiteilija olisi helposti maalannut yksin koko pinon pipareita.Ja kun ne loppuivat teimme vielä yhden suuren sydänpiparin, jota sai sitten vielä koristella.
 "Maalaa, palloo, pa-rii..."
 Osan pipareista laitoin leivinpaperille ja mustaan tausaan kiinni (kuin uunipelti). Ne pääsivät muiden töiden viereen pojan seinälle.
Ja osasta tuli ripustettavia koristeita. Nämä sujahtelivat vielä piiloon ;)
 Suuren piparin poikani tahtoi omaan ikkunaansa koristeeksi.

Ei kun pipareita askartelemaan!

Ei kommentteja: