torstai 17. marraskuuta 2016

Klassikko

Se on mahtavan kuoron nimi, johon pääsin mukaan syksyllä. Ja nyt onkin tullut aika uskaltautua ensimmäiselle keikalle. Ihan oikealle keikalle. Se on jo huomenna ja paikallisessa olutravintola Opus K:ssa. Kyllä alkaa jo aika kovin jännittämään, vaikka kenraaliharkat käytiin jo vetämässä yleisölle vanhustentalolla.

Ompelin itselleni jo joskus viime kuussa esiintymisasun ja siihen oli nyt tehty painatus. Kaikilla on siis kuorossa omaan mustaan valitsemaansa asuun painatettu kuoron nimi. Kätevä yhtenäistävä tekijä ja ei "haittaa" vaikka kuoroon tulee uusia jäseniä, kun heille voi painattaa sitten omansa.
 Tutkiskelin markettien valikoimaa mustista vaatteista, vaan ei mikään osunut itselle mieleiseksi eikä lompakolle. Menin sitten kangaskauppaan ja päätin tehdä asuni itse. Nyt minulla on juuri sopiva 3/4 hihoilla oleva mekko. (Katsotaan, jos saan vaikka jonkun keikkakuvan tänne sitten vielä lisättyä)

MUOKS. SAIN KUVAN ;)
Kuva keikalta Opus K:sta 18.11.2016
Päätinpä myös ilahduttaa erästä ihanaa pyöreitä täyttänyttä lipuilla samaiselle keikalle. Meidän kanssa esiintyy myös improvisaatioryhmä NASAKKA.  Askartelin pienen kotelon lipuille musta-kultaisessa hengessä (vilahtaa kuvassa).
 Tässä vielä kortti päivänsankarille! Onnea ja nautinnollista sekä naurun täyteistä iltaa!
Kangas: Trikoo: Lohja Metripala Resori: Nosh
Kaava: Janina mekko SK 9/2014

Ei kommentteja: