perjantai 4. marraskuuta 2016

Askartelukaappi jo 5 vuotta - ARVONTA

Huomasin, että kohta olen jo omia tekeleitä ja höpötyksiä niiden mukana tallentanut tänne Askartelukaappi-blogiini jo 5-vuotta. "Juhlapäivä" on 13.11.2016 ja osuu juuri isänpäivään.

Olen kuulkaa miettinyt ja miettinyt ja vielä lisäksi pohtinut ja kelannut ja siltikään en meinannut keksiä minkälaisen pienen arvonnan laitan tämän juhlan kunniaksi pystyyn. Mutta nyt, tässä se tulee:

Jotta voi voittaa itsellesi jotain, jonka olen sinulle valmistanut, tee näin:
VASTAA NÄIHIN KAHTEEN KYSYMYKSEEN JA TOIMI ARVONNAN SÄÄNTÖJEN MUKAAN:
1. Mikä on ollut mielestäsi mielenkiintoisin postaukseni blogissani?
2. Minkä palkinnon valitset? (A, B, C vai D)
3. Kuinka monella arvalla osallistut

Kaikkien palkintojen materiaalit tulevat löytymään jo valmiiksi askartelukaapistani...
PALKINTO VAIHTOEHDOT: (Klikkaamalla vaihtoehtoa, voit katsoa esimerkkejä, mitään täysin samanlaista ei voi kuitenkaan olettaa saavansa ;) )
A) Taulu yhdestä henkilöstä (tätä varten tarvitsen valokuvan)
B) Huolisyöppö väritoiveilla
C) 1 Lastenvaate: paita, body tai tunika väritoiveella
D) Joulutonttu huovasta

Arvonnan säännöt:
- Saat yhden arvan, kun vastaat esitettyihin kysymyksiin kommentoimalla postauksen alle
- Saat kaksi arpaa, jos olet lukijani tai liityt lukijakseni ja kun vastaat esitettyihin kysymyksiin kommentoimalla alle.
-Jos nyt tahdot vielä enemmän arpoja itsellesi, niin tekemällä jo edellä mainitut ja jakamalla tämän postauksen saat kolme arpaa arvontaan (tai kaksi, jos et liity lukijoihin, mutta jaat tämän).
-Voittoja jaetaan kaksi kappaletta

MUISTA 
-lisätä kommenttiin myös kuinka monella arvalla osallistuit. jätä lisäksi yhteystietosi (esim.sähköposti, jos sinua ei muuten tavoita), jotta saan yhteyden sinuun arpaonnen osuttua kohdallesi! Anonyyminäkin voi siis osallistua.

- Arvonnan suoritan sunnuntaina 13.11.2016 ja julkistan voittajat vielä samana iltana. Arvonnan saa suorittaa poikani. Ja isänpäivän kunniaksi mieheni saa toimia virallisena valvojana.

Ja tänään kun tätä kirjoitin sivullani on käyty laskurin mukaan 121 300 kertaa! On ollut myös hauska seurata bloggerista käviätilastoja, tässä myös kuvina historian luetuimmat tekstit ja sivujen katselut maittain.Kiitos siis sinulle, joka välillä jotain reittiä eksyt käymään sivuillani ja on ollut mukava saada ihan tuntemattomilta ihmisiltäkin kommentteja!

JA....nyt 1, 2, 3! ARVONTA ALKAKOON! Onnea kaikille onnekkaille ja epäonnekkaille arvontaan osallistumiseen!

11 kommenttia:

Sarkku kirjoitti...

Vasta liityin lukijaksesi enkä ole vanhempia juttuja ehtinyt selaamaan, mutta tämä Roosa Nauha-huutokauppa -postaus esitteli kyllä ihania vaatteita. http://ailanaskartelukaappi.blogspot.fi/2016/10/roosa-nauha-huutokauppa-2016.html.
Jos voitan, niin valitsenkin tuollaisen lasten tunikan itselleni.

Mukana kahdella arvalla.
taijanomaistablogi@gmail.com

Nimetön kirjoitti...

Löysin vasta blogiisi, mutta nyt ajon seurata. Itsekin tykkään askarrella. Jos voitan valitsen tuon tunikan lapsenlapselleni.
Yksi arpa varmaan kun en ole ehtinyt tutustumaan töihisi.

mrh.kurki@gmail.com

Mamma A. kirjoitti...

Tässäpä tulee vastauksia sekalaisessa järjestyksessä:
Kahdella mukana arvonnassa (lukija)...tavoittelemassa tunikaa, koska taskutunika-malli ja postaus on ihan paras<3!Koko 116cm:)
Iloista viikonloppua!

Nimetön kirjoitti...

3 arvalla mukana. Roosa-kamppanja postaus oli kiva, niinku muutkin!! tonttu ois niin kiva takan nurkalla "motivoimassa" lapsia �� laura.k.streng@gmail.com ��

Jenni kirjoitti...

Tuohon ekaan kysymykseen on mahdoton vastata! Valitsen nyt jonkun: http://ailanaskartelukaappi.blogspot.fi/2015/08/ikava-ystavaa.html Tässä on niin kaunis ajatus <3 Palkinnoista valitsisin huolisyöpön ja mukana olen kaikilla kolmella arvalla. Onnea 5-vuotiaalle blogille!

Unknown kirjoitti...

Pakko yhtyä Jennin sanoihin, mahdoton valita yksi postaus! Mutta valitsen tärinäneston ompelukoneen alle ;)

Palkinnoista valitsisin (7v-takaisen kaveriksi) uuden taulun <3

Mukana kolmella arvalla :)

Teija kirjoitti...

Tykkään sisustusjutuista ja kirjahyllyn tuunausprojekti oli kiva ja lopputulos ihana.
Kahdella arvalla mukaan.
Voiton osuessa kohdalle valitsen ihastuttavan tontun.
hamalainentm@gmail.com

Nimetön kirjoitti...

Joulutonttu huovasta postaus on kiva ja ohjeet hyvät! Jos voitto osuu kohdalleni, valitsenkin joulutontun. Yhdellä arvalla olen mukana. laukkanen.hanna.kaisa@gmail.com

h3ini kirjoitti...

Lempparipostaus yllättäen Roosa Nauha-huutokauppa ja valitsisin voittaessani toisen värisen tunikan. Mukana yhdellä arvalla. ☺

Heini

Kirsi-Marja kirjoitti...


Eka kysymys oli vaikea. Monta hyvää juttuaon blogissasi Joten valitsin tämän koskettavan postauksen <3 http://ailanaskartelukaappi.blogspot.fi/2016/11/tonttu-tyton-koti-meni-rikki.htm

Palkinnoista valitsen C:n tai D:n. Onnetar saa päättää.

Lukijaksi olen liittynyt.

Arja kirjoitti...

1. Rakas Marjanalle
2. Huolisyöppö olis kiva :)
3. Kaksi arpaa